Kattenoppas aan huis

Ben je op zoek naar een kattenoppas aan huis? Samantha is gediplomeerd dierenartsassistente en je kunt jouw kat dus met een gerust hart aan haar toevertrouwen. Wanneer je eens een keer een weekendje weg bent of op vakantie kan zij jouw poes bij jou thuis verzorgen. Hierdoor blijft de kat in zijn vertrouwde omgeving en ervaart dus niet de stress van het plaatsen in een kattenpension of kattenhotel. Gewoon lekker thuis: eigen bakje, eigen voer, eigen favoriete slaapplekjes...

Kattenoppas Utrecht

Samantha is als kattenoppas vooral actief in de regio Utrecht, maar ook in Groenekan, Maartensdijk en Houten en omgeving is zij actief als kattenverzorger. Neem gerust even contact op als je in deze regio woont!

Kattenverzorging aan huis

Zoals gezegd ervaart een kat veel stress wanneer deze verplaatst wordt naar bijvoorbeeld een kattenopvang. Niet alleen de reis, maar ook het verblijf in de vreemde omgeving zorgt voor veel stress. Kattenverzorging aan huis is de idelale situatie voor zowel jou als de kat. Je hoeft immers zelf ook niet op pad om jouw poes weg te brengen.