Dierverzorging aan huis

Verzorging van katten en overige dieren aan huis

Hus Sammie is ook inzetbaar als kattenoppas aan huis, maar ook andere dieren zoals knaagdieren en vogels verzorgen wij regelmatig . Bij honden uitlaat service Sammie is het mogelijk om een of meerdere keren per dag bij u aan huis te komen om uw kat of andere dier(en) eten en drinken te geven, te verzorgen en indien nodig de bak of de kooi te verschonen. Als kattenoppas ben ik vooral actief in de regio Utrecht-Noord, De Bilt, Bilthoven, Houten en omstreken.Door mijn paraveterinaire achtergrond als gediplomeerd dierenartsassistente is het ook mogelijk om dieren met een ziekte of zorgbehoevende aandoening aan huis te verzorgen en/of te injecteren.

Werkwijze Hondenuitlaatservice Utrecht

Een werkbus van Hondenuitlaatservice Utrecht

Na aanmelding van uw huisdier kom ik bij u langs om kennis te maken met u en uw huisdier. Als u na de aanmelding nog steeds geïnteresseerd bent en wij kunnen voldoen aan uw wensen maken wij de benodigde contracten in orde (sleutelcontract en algemene voorwaarden).

Als alle zaken goed doorgesproken zijn neemt hondenuitlaatservice Sammie u de (tijdelijke) zorg uit handen zodat u kunt genieten van uw vakantie. Tijdens uw afwezigheid hou ik indien wenselijk alles bij in een zorgdossier waarop u kunt zien wat ik gedaan heb, op welke dag, en of er nog bijzonderheden zijn. Op deze manier kunt u met een veilig gevoel van huis en kan uw huisdier zonder stress in zijn eigen omgeving verblijven.In overleg is veel mogelijk, als u andere wensen heeft kunt u mij altijd mailen.Klik hier voor een goede huisdierservice in Wijk Bij Duurstede.

Daarnaast bieden wij ook de service aan om andere huisdieren (te denken aan vogels, konijnen, katten etc.) aan huis te verzorgen zodat u met een gerust hart op vakantie kan gaan. De diensten die wij allemaal aanbieden zijn te vinden bij de prijzenlijst. De mogelijkheid bestaat dat wij meerdere keren per dag naar uw huis rijden om bijvoorbeeld uw kat eten/drinken te geven en tijdens uw vakantie zijn kattenbak schoon te houden.

Uniek aan Hondenuitlaatservice Sammie is dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn om u naar de dierenarts/trimsalon te vervoeren als u geen vervoer heeft.

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten bij HUS Sammie en voor vragen mag u natuurlijk altijd mailen of bellen.